Avond4daagse OpenDoors 2018

Samen op de Bres voor onze Vervolgde broeders en zusters wereldwijd (OPEN DOORS). Als broeder en zusters lopen we deze week gezellig met elkaar de Avond4daagse in Harlingen. Ons primaire doel is om bekendheid te geven aan de Vervolgde Christenen (via Open Doors). Daarnaast laten we ons sponsoren voor dit goede doel. Vanaf € 6,00 kan OPEN DOORS een bijbel aanschaffen voor een broeder of zuster. Een eigen bijbel, waar ze zo naar verlangen, om stand te kunnen houden in de verschrikkelijke vervolgingen die ze meemaken! Deze lieve mensen raken hun man, vrouw en kinderen kwijt door moord en verdwijningen, vrouwen en kinderen worden verkracht, mishandeld, in brand gestoken…. Families doen afstand van hun kinderen! Allemaal om maar één reden:

Deze mensen willen Jezus Christus volgen!! Ze hebben ontdekt dat Jezus Christus hun Verlosser is!! Een enorm zware strijd!!

Missie Open Doors:
Op de bres staan voor vervolgde christenen: dat is wat Open Doors doet. We zijn een interkerkelijke stichting en steunen vervolgde christenen ongeacht hun kerkelijke gezindte.

Onze doelstelling:
Open Doors wil vervolgde en bedreigde christenen wereldwijd versterken, toerusten en aanmoedigen tot wereldevangelisatie. Dit doen we door gebed en:

  • We verspreiden Bijbels, Bijbelstudiematerialen en andere communicatiemiddelen. Ook voorzien we in kaderopleidingen en verlenen we praktische hulp.
  • In bedreigde en onstabiele gebieden bereiden we christenen voor op mogelijke vervolging en lijden.
  • Christenen in de vrije wereld lichten we voor over christenvervolging. Zodat ze met vervolgde christenen meevoelen en hen actief helpen.

Dit doen we, omdat we geloven dat wanneer één lid lijdt, alle anderen meelijden (1 Kor.12:26). Ook geloven we in Jezus’ opdracht om alle volken tot Zijn leerlingen te maken (Matt. 28:19). En we geloven dat alle deuren openstaan voor het evangelie!

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra