Darten in de kerk

Als kerk in Harlingen ben je steeds op zoek naar activiteiten voor de bezoekers van je gemeente. Soms ontstaan er spontane ideeën door gemeenteleden zelf. Als Evangelie Gemeente kunnen wij hier alleen maar positief over zijn. Daarom bieden wij sinds kort in ‘The Basement’ dart avonden aan.

Ontstaan door een spontaan idee, om een gezellige en sfeervolle avond te organiseren om met elkaar te praten. Maar om alleen gezellig om een tafel te gaan zitten, was iets te standaard. Omdat ‘The Basement’ voorzien is van een dartbord, kwam het idee om op een woensdagavond te gaan darten. Door dit geweldige idee met elkaar te delen was deze avond snel georganiseerd. Hierdoor zijn er nu dart avonden in EGH ontstaan, waar nu al ongeveer 8 personen aan deelnemen. 

De avonden zijn gezellig, er ontstaan diverse gesprekken met elkaar, welke behoorlijk uiteenlopend zijn. Er is een gezonde sportieve spanning aanwezig om als winnaar de avond af te sluiten. Het maakt niet uit of je nu een beginnende darter bent, of al jaren speelt. Want op deze avond telt eigenlijk maar één ding, en dat is het samen zijn.

De avond is er voor alle leeftijden en alle niveaus. Er staat koffie, thee of een glaasje fris klaar. Mocht je interesse hebben om deze avonden eens te bezoeken, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op en misschien zien we jou op de volgende avond ook een pijltje gooien.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
7 Studio