Global Outreach Day 2018

G.O.D staat voor Global outreach day. Het is het delen van het evangelie van Jezus Christus internationaal op dezelfde dag. En dit al in meer dan 140 landen!

Dit jaar was het op 26 mei in Amsterdam. Het was een feestelijke maar ook vooral een warme dag. En dan bedoel ik niet alleen de temperatuur. De dag stond in teken van muziek en wat voor muziek. De in Amerika populaire Eddie st James met band was de hoofdact en het was heerlijk om naar te luisteren. Wat mij opviel is dat er heel veel voorbijgangers werden getrokken door de muziek. En dan kan je zien wat muziek doet. En als ik dan voor mijzelf mag spreken, het spreekt tot je hart. Er was niet alleen muziek maar ook getuigenissen van voorgangers zoals bijvoorbeeld die van Ferry Kotadiny. Hij getuigde hoe hij uit de onderwereld werd getrokken door Jezus Christus. Verslaafd aan drugs en Alcohol, en hij was niet de enige met een bijzonder verhaal.

Al met al een zeer geslaagde dag voor jong en oud. Een dag waarin we de liefde en genade van onze Here Jezus Christus mochten ervaren. Het is een jaarlijks terugkerend evenement. Altijd de laatste zaterdag van mei. Houd het in de gaten en tot volgend jaar.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra