Hans Agteres Spreekt in EGH


DV zondagmorgen 24 maart
: zal Bijbelleraar Hans Agteres spreken in de Evangelie Gemeente Harlingen. Het belooft dus weer een zeer mooie dienst te worden met Bijbelleraar Hans Agteres.

Met heel veel liefde en passie voor het evangelie van ‘Jezus Christus’ zet Hans Agteres zich al jaren in op allerlei vlakken binnen het geestelijke leven. Hij spreekt daarom regelmatig in diverse gemeenten en kerken in heel Nederland. Daarnaast geeft hij leiding aan geestelijk opbouwende cursussen. Ook heeft Hans het boek ‘Gods plannen zijn altijd positief’ geschreven en is hij regelmatig samen met Henk van Zon te zien op Family7. Tijdens het programma ‘Without Limits’ geeft Hans eigentijds, inspirerend en praktisch Bijbels onderwijs.

In alles wat Hans doet, wil hij zich laten leiden door de Heilige Geest en wat Gods wil en plek is voor hem. Laten we met elkaar nieuwe mensen uitnodigen voor deze speciale dienst met Bijbelleraar Hans Agteres. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om tijdens de koffie gezellig na te praten.

Wie je ook bent, waar je ook vandaag komt en wat jouw verhaal ook is, je bent van harte welkom in onze kerkdienst Harlingen!

Hartelijke Zegen groet,

Hans Agteres

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra