Hervatten van de diensten EGH op DV zondag 13 juni

Opening EGH – Zondag 13 juni gaan we onze erediensten weer opstarten! We zien er erg naar uit om elkaar weer te ontmoeten. Maar natuurlijk de eerste plaats onze Hemelse Vader gezamenlijk groot te maken en te luisteren naar zijn woorden. De oudsten hebben dit gezamenlijk besloten nu het aantal door de overheid afgekondigde versoepelingen toeneemt en de druk op de zorg afneemt. “De harde lockdown is voorbij” maar voor degenen die het nog te vroeg vinden natuurlijk geen probleem om nog even voorzichtig aan te doen.

We heten jullie allemaal graag weer welkom!

Starten overige activiteiten? – Zodra de diensten weer zijn begonnen gaan we ons verdiepen in het opstarten van overige activiteiten zoals Bijbelstudies, bidstonden, kinderbijbelclub, jeugd en tieneractiviteiten.

Coronaregels in EGH – Het liefst zouden we gewoon weer verder gaan zoals we gewoon waren te doen! U begrijpt natuurlijk wel dat dit voorlopig nog niet mag. Willen we verspreiding van het Coronavirus onder EGH leden en bezoekers zien te voorkomen. We blijven dus de richtlijn van de overheid navolgen. 

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra