Hervatten van de diensten EGH op DV zondag 5 juli

Eindelijk weer EGH activiteiten!
Geliefde broeders en zusters wat fijn te weten dat, voor zover wij dat weten, niemand van ons getroffen is door het Coronavirus. Dank U Heer voor Uw beschermende handen over ons. Laten we komende tijd onze ogen op de Heer onze Heiland en verlosser houden. Hij is het die de uitkomst geeft. Wees dus onder geen beding ongerust maar vertrouw op Hem!

Hervatten diensten – Nadat het Coronavirus Nederland had bereikt zijn door de beperkingen (opgelegd door onze overheid) de kerkdiensten in geheel Nederland tot stilstand gekomen. Wat dit voor ons allen betekende heeft u afgelopen maanden aan de lijve ondervonden.

Als het versoepelen van de maatregelen doorgaat mogen we vanaf 1 juli ‘onder voorwaarden’ de diensten gelukkig weer hervatten. Hoe willen we dat gaan doen? Heeft u in nieuwsbrief Levend Water kunnen lezen.

Corona in EGH? – Wij denken dat ondanks alles een ieder de afgelopen maanden goed is doorgekomen. De oudsten hebben gelukkig geen berichten ontvangen dat gemeenteleden in problemen zijn gekomen en daarvoor zijn we dankbaar en blij.

Oudstenvergaderingen – Na berichtgeving over versoepeling zijn deze direct hervat. De eerste actie die we ondernomen hebben is het rondbellen van alle gemeenteleden om zo weer met elkaar in contact te komen. De meesten van u reageerden hier positief op en waren blij dat er EGH contact was, dus u kunt meer telefoontjes verwachten.

Starten overige activiteiten? – Zodra de diensten weer zijn begonnen gaan we ons verdiepen in het opstarten van overige activiteiten zoals Bijbelstudies, bidstonden, kinderbijbelclub, jeugd en tieneractiviteiten.

Coronaregels in EGH – Het liefst zouden we gewoon weer verder gaan zoals we gewoon waren te doen! U begrijpt natuurlijk wel dat dit voorlopig nog niet mag. Wij verwachten dat na opstarten van de diensten er ook controle kan/zal plaatsvinden dus daar willen we goed op voorbereid zijn. Vanzelfsprekend willen we verspreiding van het Coronavirus onder EGH leden en bezoekers zien te voorkomen. 

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra