Jeugd gaat naar concert: Hanne de Vries

Op zaterdagavond 20 oktoberl. zijn we met de jeugd naar Surhuisterveen gereden waar we een optreden van Hanne de Vries hebben bijgewoond. Hanne de Vries deed Surhuisterveen aan met zijn tour: ‘Not a Fairytale’. Tijdens ons weekend op Opwekking hebben wij verschillende aanbiddingsdiensten van Hanne de Vries mee mogen maken. Met duizenden andere jongeren aanbaden we God. Een prachtige ervaring en hier wilden we meer van.

In Surhuisterveen was de zaal iets kleiner. We zochten een plekje op in de zaal en genoten van het prachtig aangeklede podium met enorme bomen. We waanden ons in een soort bos.
We mochten genieten van de prachtige nummers die Hanne de Vries en Jannica zongen. Ook de gitaarsolo’s vonden de tieners prachtig. We prezen God met onze stem, onze dans en met gebeden. Ook de getuigenis van Jannica die op het randje van de dood heeft geleefd, doordat ze plotseling een leveraandoening kreeg, raakte de tieners diep. Doordat Jannica vertrouwde in God en er veel voor haar gebeden werd, kreeg ze op tijd een nieuwe lever. Ze mocht nu weer met hart en ziel zingen voor de Here, heel bijzonder.

Het was een prachtig feest met het nummer: Love Revolution als afsluiting, bijna iedereen kon deze meezingen.:‘We are a love Revolution, in Christ we stand’. Moe maar voldaan keerden we huiswaarts met een prachtige CD van Hanne op zak en een mooie herinnering in ons geheugen.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra