Kinder Bijbelclub

Onze kinderbijbelclub bestaat al meer dan 35 jaar. Arnold en Gonny hebben in 1976 een boerderij gekocht in Herbayum en na een flinke verbouwing van de koeienstal is er een mooie ruimte gemaakt waar het sinds 1982 de plek van de kinderbijbelclub is geworden.

We hebben nu de 2e en heel af en toe zelfs al de 3e generatie kinderen bij ons op de club. In de hoogtijdagen hadden we elke woensdagmiddag zo’n 50-60 kinderen. We haalden kinderen uit de stad op en kinderen uit het AZC, dit gaf hun ouders een beetje ruimte en wij mochten hun kinderen vertellen van een liefdevolle God. Tegenwoordig zijn er elke woensdag zo’n 10-15 kinderen. Het principe van de bijbelclub is in de loop der jaren weinig veranderd. We bidden en zingen, – oa nog steeds: “is je deur nog op slot” en “weet je dat de lente komt”.- Ook lezen we elke woensdagmiddag een bijbelverhaal en naar aanleiding van dit verhaal hebben we ook een werkje.

Gonnie heeft een geweldige verzameling werkjes welke zorgvuldig worden gearchiveerd en naast de allernieuwste werkjes halen we af en toe de oude werkjes uit de kast. Als het werkje klaar is geven wij de kinderden de ruimte om te bidden voor de mooie dag en daarna wordt er met mooi weer buiten op de trampoline, schommel of in het huisje gespeeld. Bij slecht weer doen we binnen spelletjes met de kinderen.

We doen dit al jaren met heel veel liefde en inzet. Wil je eens een keer komen kijken wat we allemaal doen dan ben je altijd van harte welkom! 

Alle woensdagmiddagen van 15:00 tot 17:00 uur, uiteraard kun je onze agenda raadplegen, klik hier.

Rijksweg 15
8807 PH Herbayum

Tot ziens op de kinderbijbelclub!
Gonnie, Jitske en Janny