Leiderschapsteam

Leiderschapsteam

Het leidersteam van de Evangelie gemeente in Harlingen bestaat uit de oudstenraad, de oudstenraad bestaat uit voorgangers en coördinatoren die elk hun eigen taken binnen de gemeente hebben en leiding geven aan de verschillende onderdelen binnen de gemeente. De oudsten zijn verantwoordelijk voor de dagelijks leiding van de gemeente.

LEIDERSCHAPSTEAM
EGH Auteur

Arnold van Santen

SECRETARIS & OUDSTE

Gehuwd met Gonny van Santen, samen hebben wij 6 lieve kinderen en 15 kleinkinderen. Ik ben gepensioneerd en heb het een voorrecht om de bidstonden binnen EGH te leiden. Verder help ik mijn vrouw met de kinderbijbelclub. Geniet van iedere dag en heb vaak de gelegenheid om huisbezoeken te doen, om te bemoedigen en samen te bidden. Ik woon op een boerderij en heb wat kleinvee zoals: cavia’s, konijnen, kippen,een hond en 4 poezen. Een groot voorrecht is om soms onze zoon in de bouw mee te helpen. Elke dag is het voor mij een feest om met God te leven en zo bezig te zijn!

EGH Auteur

Martin Flierman

PENNINGMEESTER & OUDSTE

Gehuwd met Mounira en ik ben op moment van schrijven 42 jaar oud. Samen hebben wij drie lieve kinderen Damaris, Seraphim en Gabriel. In mijn dagelijks leven ben ik commercieel medewerker van een houthandel in Bolsward. Mijn hobby’s zijn zowel het vissen op vissen als het vissen op mensen om zo actief mee te werken aan het Huis van God, Evangelie Gemeente Harlingen. 

EGH Auteur

Alexander Hiemstra

VOORZITTER & OUDSTE

Gehuwd met Janna, samen hebben wij vier lieve kinderen: Joas, Tobias, Lucas en Liora. Mijn hobby’s zijn tuinieren, het gezin en ik bespeel tijdens de erediensten de drums. Ik ben een enthousiaste resultaat gerichte manager met passie voor techniek en professionals welke onze samenleving voorziet van essentiële energie. Ik vind het belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt omgegaan, zodat kennis en ervaringen worden gedeeld om continue te verbeteren. Het inspireert mij deel uit te mogen maken van een groter geheel om te mogen groeien en nieuwe talenten te ontwikkelen. Zowel zakelijk, privé en te werken aan het grootste goed: Het eeuwige Koninkrijk van onze Hemelse Vader binnen EG Harlingen.

EGH Auteur

Ismaël Hiemstra

ALGEMEEN BESTUURSLID

Gehuwd met Annette, wij hebben samen twee lieve kinderen Mirjam en Daniël. Medio 2017 zijn wij vanuit Lisse in Harlingen komen wonen. Om de kost te verdienen werk ik als trainer bij Akzo Nobel voor het mooie merk Sikkens. Naast mijn werk ben ik een groot muziek liefhebber van allerlei muziekstijlen dus als het even kan staat bij ons de muziek te draaien en het grote scherm bijna altijd onzichtbaar in ruststand achter de bank verstopt. Annette heb ik leren kennen in de Pinkstergemeente te Heerenveen toen we nog piepjong waren. We hebben samen de keuze gemaakt actief mee te doen in het werken in en aan het Huis van God. Dat doen we ook in EG Harlingen.