The Basement Opening

Jongeren hebben de toekomst, een uitspraak die je altijd wel ergens tegenkomt. Ook wij van de Evangelie Gemeente Harlingen denken er zo over en willen wij onze jeugd dan ook een toekomst bieden binnen onze gemeente. Sinds afgelopen zomer zijn er nieuwe ideeën ontstaan voor onze jeugdruimte en is er flink de bezem doorheen gehaald. Het moest moderner en aansluiten bij de huidige tijd waar jongeren zich prettig kunnen voelen en samen kunnen zijn.

Met een team van meer dan 20 vrijwilligers en sponsoren zijn we flink aan de slag gegaan. Alles opnieuw in de verf, nieuwe vloer en een geweldige houten wand maken deze ruimte samen met de geheel nieuwe inrichting een gezellig geheel. Tijdens de aanpassingen is er een nieuwe naam voor deze ruimte bedacht en wat is er nu toepasselijker dan The Basement. The Basement is een ruimte beneden onze grote zaal en zit zelfs deels onder de grond. Dit is dan ook de nieuwe ruimte waar niet alleen chil avonden zijn maar ook de tiener diensten zullen worden gehouden.

Maar waarom deze ruimte alleen voor de jeugd inzetten als hij ook universeel kan worden ingezet voor jong en oud. Ook voor vergaderingen en bidstondavonden kan deze ruimte worden gebruikt. Ook zullen wij avonden organiseren welke voor alle doelgroepen van de gemeente zijn.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten in en rondom The Basement bekijk dan onze agenda.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra