Nieuwe website 2022

Het is zover, onze geheel nieuwe website is gelanceerd. Vorig jaar heeft onze oude website nog een facelift ondergaan maar hebben we nu een geheel nieuw systeem en layout online geplaatst. Je kan je natuurlijk afvragen waarom er zoveel werk en energie in onze website wordt gestoken en waarom er regelmatig updates worden doorgevoerd.

Voor ons als Evangelie gemeente Harlingen is dat eigenlijk een logisch gevolg, door het gebruik van onze eigen gemeente maar ook vanwege de reacties op onze website door bezoekers. Via onze website zijn er regelmatig mensen die onze samenkomsten bezoeken of mensen die in hun vakantieperiode op zoek zijn naar een kerk. Wij merken dan ook dat een website van belang is en deze dan ook de aandacht verdient.

Om nog meer aansluiting met de digitale wereld te hebben is onze nieuwe website dan ook vanaf nul opgebouwd waardoor deze nog eenvoudiger is om te gebruiken.

Oke, je ziet dan een nieuwe layout maar wat is er dan daadwerkelijk veranderd? 

Agenda

Als eerste onze agenda, deze heeft veel meer functionaliteit, je kan nu zoeken op activiteiten locatie, sprekers maar ook categorieën of zoeken binnen alle agenda punten. Voor alle agenda activiteiten hebben wij ook meer details, je kan b.v. bij een samenkomst zien wie de spreken is, je kan een agenda punt gemakkelijk toevoegen aan je digitale agenda op b.v. je telefoon of zelfs een samenkomst delen met je vrienden of volgers op facebook, instagram, whatsapp of email.

Nieuwspagina

Onze nieuwspagina geeft je als bezoeker nog meer mogelijkheden, je kunt categorieën bekijken, wie is de schrijver van een nieuwsbericht of eventueel gerelateerde berichten lezen. We willen dan ook met onze nieuwspagina nog meer mensen betrekken met onze gemeente.

Mijn EGH

Voor onze eigen gemeente leden hebben wij onze “Mijn EGH” uitgebreid en is deze alleen te bekijken voor leden van onze gemeente met een account. Je kunt je eigen account aanmaken waardoor je toegang krijgt tot bepaalde pagina’s die voor jou van toepassing kunnen zijn. 

Dit zijn zo enkele aanpassingen die gelijk opvallen op onze nieuwe website. Maar voor ons als gemeente is het gehele systeem gemakkelijker om mee te werken en geeft ons meer mogelijkheden. Met deze nieuwe website zijn wij dan weer klaar voor de nabije toekomst en blijven wij uiteraard werken aan nieuwe ideeën, mogelijkheden en uitbreidingen. Mocht je als bezoeker van onze website een idee hebben dan kun je ons natuurlijk altijd informeren

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
7 Studio