Online content, we hebben de smaak te pakken!

Livestream, pre-record, online content, facebook stream en Instagram feeds zijn allemaal teksten die je steeds vaker hoort en kunnen wij als Evangelie gemeente hier ook niet meer omheen. Wij als gemeente hebben ons de afgelopen periode verdiept in hoe wij hierin mee kunnen gaan, wat zijn onze mogelijkheden en wat voor content zouden wij kunnen maken om ons YouTube kanaal te vullen. De eerste ideeën liggen op tafel en zijn wij al gestart met de eerste opnames die inmiddels ook al zichtbaar zijn, maar er komt meer. 

Op dit ogenblik wordt er gewerkt aan een in-huis studio waar wij binnenkort onze opnames gaan maken. Het wordt een complete transformatie van een ruimte die multifunctioneel in te zetten is om diverse content te kunnen maken. Deze studio zal worden voorzien van apparatuur om een zo’n hoog mogelijk haalbare kwaliteit te kunnen opnemen voor zowel audio als video. Naast apparatuur zijn er ook props nodig, aankleding voor de ruimte zodat er bij opnames creatief kan worden gewerkt met achtergronden en sfeer en kunnen wij ook hier nog hulp in gebruiken.

Het gehele concept draait op vrijwilligers en zijn wij hiervoor nog op zoek naar mensen die zich hiervoor willen inzetten om toekomstige online content te maken. Ideeën zijn welkom maar ook helpende handen, wil jij samen met ons voor of achter de schermen werken aan online content meld je dan aan via één van de oudsten van de Evangelie gemeente.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
7 Studio