Paasdienst 31 maart EGH 

Van harte welkom om het Paasfeest met ons te vieren op zondag 31 maart! We zien uit naar een feestelijke samenkomst waarin Jezus Christus en zijn opstanding centraal staan. We vieren met elkaar dat Hij leeft en doen dat tijdens én na de samenkomst.

Waarom is Jezus Christus opgestaan uit de dood?
Jezus Christus is opgestaan uit de dood om te bewijzen dat Hij echt Gods Zoon is. Het opstaan van Jezus Christus is een teken dat zijn leven niet zinloos was en zijn tegenstanders niet het laatste woord kregen.

Jezus Christus is opgestaan uit de dood om de dood te overwinnen! Jezus’ verrijzenis is een historische doorbraak: vanaf nu is de dood niet meer de sterkste en is het voor iedereen mogelijk later samen met Jezus Christus op te staan uit de dood en eeuwig te leven.

Jezus is opgestaan uit de dood om nu al nieuw leven te verspreiden. In de EGH geloven we dat, toen Jezus Christus herrees, een kracht is losgebroken die ook nu al werkt via de Heilige Geest.

Programma
De Paasdienst in EGH start om 09.30 uur. We starten de dienst met een tijd van aanbidding. Het thema: ‘Pasen het belangrijkste Christelijke feest!’. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om tijdens de koffie gezellig na te praten.

Wie je ook bent, waar je ook vandaag komt en wat jouw verhaal ook is, je bent van harte welkom in onze kerkdienst Harlingen!

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra