Praise avond Night of Faith 21 Juli 2018

De nieuwe poster voor Night of Faith is al weer klaar voor 21 juli 2018. Night of Faith wordt nu voor de 7e keer georganiseerd door een team enthousiaste vrijwilligers.

Tijdens Night of Faith speelt er een speciaal samengestelde band, de bandleden komen uit diverse kerken in Nederland. Sommigen moeten een stukje reizen, niet iedereen woont om de hoek maar komen uit steden zoals Zwijndrecht, Harlingen, Groningen, Drachten, Dronrijp en Franeker. Door deze samenstelling is het een geweldige interkerkelijke band die zijn medewerking verleend aan deze praise avond. De muzikanten en zangers hebben een ruime ervaring op diverse podia door heel Nederland. Dit beloofd weer een geweldige avond te worden vol muziek van diverse gospel artiesten.

Muziek van o.a. Kees Kraayenoord, Elevation Worship, Kari Jobe, Rent Collectief maar ook opwekking nummers worden deze avond ten gehore gebracht waardoor er een geweldige mix is voor jong en oud. De band speelt en zingt, maar wat moet je zonder een koor die vanuit de zaal meezingt, als bezoeker van deze avond maak je deel uit van het zaal koor en kun je heerlijk meezingen en dansen op deze geweldige muziek.

Een ieder is welkom op deze avond en mag je natuurlijk vrienden en familie meenemen, de toegang is GRATIS en is er na afloop ruimte voor een gesprek en een drankje. Wij nodigen je uit om “Zaterdag 21 Juli 2018” aanwezig zijn te zijn tijdens de Night of Faith | Praise avond.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
7 Studio