Verslag Zendingsreis Co en Tineke Kempeneers

Broeder Co KempeneersEvangelist – Stichting For Your Glory Ministries – Spreekt D.V. zondag 10 april in de EGH.

Hier een ingezonden verslag van Co en Tineke’s zendingsreis naar het aangename en warme Curacao.

Na een goede Voorbereiding en vele afspraken vertrokken wij op dinsdag 1 maart jl. voor 3 weken naar Curacao. Na een vlucht van bijna 10 uur kwamen wij in de avond aan op vliegveld, Hato Curacao. We arriveerden na een rit, kris kras over het eiland behoorlijk vermoeid aan bij ons appartement. Hier werden we hartelijk ontvangen door de beheerders die we kenden van een eerdere zendingsreis. Na ons geïnstalleerd te hebben en een lekker bakkie thee, vielen we vermoeid in slaap. De volgende morgen al vroeg uit bed want de huurauto wordt om 8 uur gebracht. Zonder een huurauto doe je niet zoveel, want het openbaar vervoer is niet zoals in Nederland.

De eerste morgen bestaat uit boodschappen doen. De supermarkt is voor ons inmiddels bekend terrein. De boodschappen zijn hier het afgelopen jaar best duur geworden, dit in vergelijking met Nederland. De eerste dienst was gelijk woensdagavond. Dit was een openluchtdienst waar ongeveer 40 mensen op af kwamen. Dit was georganiseerd door Pastor Norwin Martina, die al 26 jaar in de gevangenis werkt en een prachtig werk doet. In deze dienst sprak ik over het feit dat door de omstandigheden van het leven, ons geloof en vertrouwen in God op een laag pitje kan komen staan. Ik nodigde de bezoekers uit voor een nieuwe aanraking van Gods Geest om je weer in vuur en vlam te zetten voor Jezus Christus.

Er was een man die demonisch bezet was en door gebed volkomen vrij werd. Deze dienst was de eerste in een reeks van 15 diensten in 20 dagen. Wat ons gelijk weer helemaal enthousiast maakte. De temperatuur in deze tijd van het jaar is voor ons heerlijk, het is er elke dag zo tussen de 26 en 28 graden en als het regent, duurt het nooit langer dan 10 minuten. Op donderdagavond in een gemeente een Bijbelstudie gegeven en aan het einde voor iedereen persoonlijk gebed die dat wil. In het eerste weekend hielden we een 3 daagse Campagne waar God buitengewoon heeft gewerkt. Vele mensen ontvingen genezing, bevrijding of ontvingen een Profetisch woord over hun leven. Steeds weer opnieuw zien we dat God Zijn beloften waarmaakt. ‘Its Amazing’!

De middelste week is onze oudste kleindochter naar ons toegekomen en we hebben een fantastische week met elkaar gehad. Ze is ook een aantal keren mee naar de diensten geweest en genoot daar zichtbaar van. We werden opnieuw uitgenodigd om voor Radio Curacao kort te spreken en om voor de luisteraars te bidden. We zijn verschillende keren gevraagd om bij mensen thuis te komen bidden. Bij een Voorganger werden we gevraagd te komen bidden voor een stuk grond waar hij grootse plannen mee heeft voor de bevolking van het eiland. Hij vertelde ons een indrukwekkend getuigenis van de voorziening van God.

Tussendoor hebben we samen met onze kleindochter een paar prachtige plekken op het eiland bezocht. Bij westpunt hebben we gezwommen tussen de schiltpadden. Echt een geweldige belevenis. In een van de grootste gemeenten sprak ik op zondagmorgen en we merkten in de aanbidding al een enorme tegenwoordigheid van God. Na de boodschap een uitnodiging om van God te ontvangen, waarop vele mensen naar voren kwamen. Een jongedame werd onder enorm geschreeuw bevrijdt van een jarenlang gezinsdrama. God deed deze morgen vele wonderen.

Op de laatste zondag waren we bij Stichting Siloam van onze vrienden Robert en Durkje de Vries. Robert gaf ons een rondleiding en uitleg over de professionele keuken. Hij vertelde dat in de meest beroerde periode op het eiland, ongeveer 450 bakjes eten werden gemaakt door 2 koks en 8 vrijwilligers . Met 4 busjes werd dit dan gratis uitgedeeld op het eiland. WAT EEN RIJKE ZEGEN!

Om 11 uur begon de samenkomst en opnieuwd werd het een Heerlijke tijd van aanbidding, delen van het woord en tijd van bediening. Velen ontvingen van de Levende God!

God heeft ons opnieuw in deze zendingsreis machtig gebruikt, er zijn nieuwe contacten gemaakt en er zijn uitnodigingen voor een volgende zendingsreis. Nu we terug zijn pakken we ook hier de draad weer op om die dingen te doen die God van ons vraagt. We danken alle mensen die voor ons bidden en of steunen.

Graag ontmoet ik jullie D.V. zondag 10 april in de EGH

Hartelijke groeten en Gods Rijke Zegen van Co en Tineke Kempeneers.

Deel onze nieuws berichten met anderen
Standaard afbeelding
A. Hiemstra